ANA SAYFA > İZMİR > İzmir’de er ve erbaşlara ücretsiz ulaşım

İzmir’de er ve erbaşlara ücretsiz ulaşım

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir’de er ve erbaşlara ücretsiz ulaşım

Askerlik hizmetini İzmir’de yapan er ve erbaşlar askerlik süresince toplu taşımadan ücretsiz yararlanacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ESHOT Genel Müdürlüğü, İzmir’deki askeri birliklerde görevli er ve erbaşlara toplu taşımadan ücretsiz yararlanma imkânı sundu. 7179 sayılı Askeralma Kanunu’nda yer alan “Hizmette geçen süre içinde kamunun ve belediyelerin işlettiği deniz ve şehir içi toplu taşıma hizmetlerinden ücretsiz yararlanır” hükmü gereğince er ve erbaşlara, toplu taşıma araçlarına ücretsiz binebilecekleri İzmirim Kart verilmesi kararlaştırıldı. Kartlar zorunlu askerlik süresi olan 6 ay boyunca geçerli olacak.

Komutanlıklar başvuracak
Ücretsiz İzmirim Kart almak isteyen er ve erbaşlar, 10 TL’lik kart bedelini bankaya yatırdıktan sonra başvurularını bağlı bulundukları komutanlıklar aracılığıyla yapabilecekler. ESHOT Genel Müdürlüğü’ne talep yazısı, fotoğraf, kimlik ve terhis tarihi bildirilen askerlerin kartları, yine komutanlıklar aracılığıyla er ve erbaşlara ulaştırılacak.

Kişiye özel İzmirim Kart’ın başkası tarafından kullanılması halinde kart sahibi hakkında yasal işlem yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Motosiklet Telefon Tutucu
Sonraki Haber Japon Başkonsolos Nishimaki’den Başkan Soyer’e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?