ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayilerinden Her Mahalleye bir Kütüphane kampanyasına destek

İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayilerinden Her Mahalleye bir Kütüphane kampanyasına destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayilerinden Her Mahalleye bir Kütüphane kampanyasına destek

İzmir Büyükşehir Belediyesi İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayilerinden Tunç Soyer’in ‘’daha çok insanı kitapla buluşturmamız lazım’’ ‘’Her Mahalleye bir Kütüphane’’ kampanyasına büyük destek.

Kitap bağış kampanyasını sosyal medya aracılığıyla ve mevcut abonelerine mesajla duyuran, kitap bağışı yapmak isteyip, bağış yerlerine kitapları götürmekte zorluk yaşayan Karşıyakalı ve Bucalı vatandaşlar İzmir Su Damacana siparişi için gelen görevliye kitaplarını teslim ederek kampanyaya destek oluyor. İzmirliler bu sayede bağışta bulunmak için toplama noktalarına gitmek zorunda kalmıyor.
    
Kitap bağış kampanyası yeni başlamasına rağmen, binlerce kitap bağışını Karşıyakalı ve Bucalı İzmirlilerden toplayarak kampanyaya destek veren İzmir Su Karşıyaka ve Buca bayileri ‘’Sipariş ver, kitap hediye et, değişimi fark et’’ sloganını kullanıyor.
    
Kampanyaya yoğun bir katılım gösteren Karşıyakalı ve Bucalı vatandaşlar, uygulamadan çok memnun  kaldıklarını dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Brüksel’de İzmir Evi açıldı
Sonraki Haber ​ESHOT otobüslerinde gazilere özel düzenleme

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?