ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Kent Konseyi'nden STK çalıştayı

İzmir Kent Konseyi'nden STK çalıştayı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Kent Konseyi'nden STK çalıştayı

İzmir Kent Konseyi, İzmir Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele İl Eylem Planı hazırlıklarına katkı amacıyla STK çalıştayı düzenledi.

Kent Konseyi başkanı Nazik Işık, yaptığı açılış konuşmasında şiddete özgü bir ulusal hatta ihtiyaç olduğunu belirterek “Çalıştayın varlık nedeni son yıllarda giderek artan ve engel olunamayan, kadın, çocuk ve LGBT’lerin maruz kaldığı, örgütlü olsak da önüne geçemediğimiz şiddettir" dedi.
 
Moderatörlüğünü Hatice Demir’in yaptığı panelle başlayan program, kamu, sivil toplum ve meslek örgütlerinden temsilcilerin yaptığı konuşmalardan sonra İzmir Kent Konseyi Kadın Meclisi ve çok sayıda kadın derneği temilcisinin geniş katılımlı ile yapılan çalıştayla devam etti. Tüm gün süren programda yazar Demet Cengiz’in “Adımı Deniz Koydular” adlı kitabının tanıtım ve imza etkinliği de yer aldı.
 
Nazik Işık, Bornova Belediyesi Atatürk Sivil Toplum Yerleşkesi’nde yapılan çalıştayın çıktıları ile nihai bir rapor oluşturacaklarını belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka ligdeki ilk galibiyetini Karabük'te aldı
Sonraki Haber Bu kermes can dostlar için

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?