ANA SAYFA > İZMİR > İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele için sahada

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele için sahada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri karla mücadele için sahada

İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kentin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı nedeniyle yol açma ve tuzlama çalışmaları yaptı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Mart ayının son günlerinde gelen kar yağışının kent yaşamını olumsuz etkilememesi için çalışmalara başladı. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yaptığı kar uyarısının ardından harekete geçen İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kar yağışının etkili olduğu kentin yüksek kesimlerinde kar küreme ve tuzlama çalışması yaptı.

Ödemiş Bozdağ’ın yanı sıra Karabağlar’ın Tırazlı Mahallesi’nde bulunan Hava Radar Mevzi Komutanlığı yolundaki 10 kilometrelik yol, Menderes Efemçukuru yolu iş makinesiyle açılarak ulaşım sağlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Crystal Deluxe Resort & SPA
Sonraki Haber CHP Karşıyaka İlçe Başkanı Yacan'dan uyarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?