ANA SAYFA > İZMİR > İYİ Parti'li Çobanoğlu'ndan iddialı seçim kampanyası

İYİ Parti'li Çobanoğlu'ndan iddialı seçim kampanyası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İYİ Parti'li Çobanoğlu'ndan iddialı seçim kampanyası

İYİ Parti'nin Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu, "İzmir kazanacak, Bayraklı kazanacak" sloganıyla yürüttüğü seçim kampanyasıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Bayraklı'nın sokaklarını karış karış gezen Çobanoğlu, iddialı ve yenilikçi projeleriyle seçmenin karşısına çıkıyor.

Çobanoğlu, Bayraklı'nın iki siyasi güç arasında kalmak zorunda olmadığını vurgulayarak, "Bayraklı için üçüncü bir yol var, İYİ'ler geliyor. Bayraklı kazanacak, İYİ'ler kazanacak. Bayraklı'nın potansiyelini en iyi şekilde değerlendirerek, halkımızın refah seviyesini artıracağız," dedi.

Bayraklı Halkına Çağrı
Çobanoğlu, Bayraklı halkına, geleceğin Bayraklı'sını birlikte inşa etme çağrısında bulundu. "Haydi Bayraklı" diyerek seslenen Çobanoğlu, "Sizlerle birlikte Bayraklı'yı İzmir'in yıldızı yapacağız. İYİ'lerin yönetiminde Bayraklı daha yeşil, daha yaşanabilir ve daha adil bir şehir olacak," ifadelerini kullandı.

Bayraklı İçin İddialı Projeler
M. Erdinç Çobanoğlu'nun seçim kampanyası, Bayraklı'nın sosyal, ekonomik ve kültürel alanlarda gelişimine odaklanıyor. Çobanoğlu, "Bayraklı İYİ olacak" diyerek, eğitimden sağlığa, ulaşımdan çevre politikalarına kadar birçok alanda yenilikçi projeleri Bayraklı halkıyla paylaşmaya devam ediyor.

Bayraklı'nın Geleceği İçin Güçlü Bir Adım
İYİ Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı M. Erdinç Çobanoğlu'nun öncülüğünde seçim kampanyası, Bayraklı'nın geleceği adına atılmış güçlü bir adım olarak değerlendiriliyor. Çobanoğlu ve İYİ Parti ekibi, Bayraklı'nın daha iyi bir geleceğe ulaşması için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kanun virtüözü Ahmet Baran’dan Gaziemir’de muhteşem konser
Sonraki Haber Tugay'dan Efes Selçuk'a söz: Koşarak geleceğim

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?