ANA SAYFA > İZMİR > İyi Parti'den esnaf ziyareti

İyi Parti'den esnaf ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İyi Parti'den esnaf ziyareti

İYİ Parti İzmir İl başkanı Hüsmen Kırkpınar, Divan Kurulu Üyeleri ve İl Yöneticileri ile Seferihisar’da esnaf ziyareti yaptı.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Kırkpınar esnafın ciddi sıkıntılarla karşı karşıya olduğunu, işyerlerini açamadıklarını, açsalar da siftah dahi yapamadan dükkan kapattıklarını, kira ve işyerlerinin giderlerini dahi karşılayamadıklarını ve bu yüzden icralık olmaya başladıklarını dile getirdiler.
    
Kahveci esnafı kahvehanelerinin kapalı olduğunu, kira ödeyemedikleri için işyeri sahipleri tarafından tahliye davası açıldığını ve mahkeme sonucunda işyerlerini terk etmek zorunda kaldıklarını ifade ettiler.
    
İşyeri kapanan vatandaşlarda büyük sıkıntı yaşadıklarını, gelirleri kesilen vatandaşlar elde avuçta ne varsa bozdurmaya başladıklarını ve böyle giderse yaşamlarını idame ettiremeyeceklerini esnafın kepenk, vatandaşında evde kombi kapattıklarını dile getirdiler.

Bu ziyaret sırasında ilçede ayakkabı ve çanta satan bir mağazaya uğrayan Kırkpınar, işyeri sahibi Hüseyin ADA sıkıntılarını dile getirdikten sonra İYİ Partinin esnaf ziyaretlerinden memnun olduğunu ve partiye üye olmak istediğini belirtmesi üzerine İl Başkanı Hüsmen Kırkpınar tarafından kendisine işyerinde parti rozeti takıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vali Köşger’den Çiğli Belediyesi’ne ziyaret
Sonraki Haber Maratonİzmir’in 2021 teması ''Sürdürebilirlik''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?