ANA SAYFA > İZMİR > İrfan Önal, ilk 100 günde yapacaklarını açıkladı

İrfan Önal, ilk 100 günde yapacaklarını açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
İrfan Önal, ilk 100 günde yapacaklarını açıkladı

Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, göreve geldiğinde ilk 100 günde neler yapılacağını anlattı.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, seçime kısa süre kala toplantılarına, vatandaşlarla buluşmalarına devam ediyor. Bayraklı’daki birçok sitenin toplantısına katılan İrfan Önal, vatandaşlara göreve geldikten sonra ilk 100 günde neler yapacağını anlattı.
 
Acil müdahale ekipleri kuracaklarını açıklayan İrfan Önal, “Göreve geldiğimizde ilk yapacağımız işlerden birisi de bozuk yolların onarılması olacak. Kuracağımız acil müdahale ekipleriyle, gelen taleplere hemen yanıt verilecek. Acil müdahale ekipleri yol, kaldırım, sosyal alanlar, çocuk parkları gibi alanlarda vatandaşların taleplerine çözüm üretecek. Ayrıca şunu da belirtmek isterim, doğalgaz kazılarında yolları kapatmakla görevli olan yüklenici firma. Biz değiliz. 90 gün de süreli var. Bu süreyi sonuna kadar kullanıyorlar.  Göreve geldikten sonra doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgeye bilgilendirmeler asacağız, vatandaşlarımız bu durumdan haberdar olsun” dedi.
 
Önal, “Kentsel dönüşüm mahalle ofislerini ilk 100 günde açacağız. Kent lokantaları kurup, başta öğrencilerimizi ve dar gelirli vatandaşlarımızı uygun fiyatlı ve sağlıklı yemeğe ulaşmalarını sağlayacağız. Halk masası ile vatandaşlarımızın sorunlarıyla doğrudan ve yakından ilgileneceğiz. Esnaf masası ile esnaflarımızın belediyemizdeki işlemlerini hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız. Çocuklarımızın gelişimine yardımcı olmak için Gelişimsel oyun evleri’ ni hayata geçireceğiz. Sosyal destek alan ailelerimize Mama desteği vereceğiz. Evde bakım hizmetleri ile yaş almış vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını yerinde karşılayacağız. Asker uğurlama paketi ile askere gidecek olan gençlerimizin yanında olacağız. Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir şekilde Çocuk ve gençlik festivalleri düzenleyeceğiz. Tekrar söylüyorum. Göreve gelir gelmez ilk 100 günde bu projelerimizi hayata geçireceğim. Size sözüm olsun!” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TİP Başkanı Erkan Baş Foça'da konuştu
Sonraki Haber Beşiktaş mağlubiyeti unutulmazlar arasına girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?