ANA SAYFA > İZMİR > Helil Kınay'dan esnaf ziyareti

Helil Kınay'dan esnaf ziyareti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Helil Kınay'dan esnaf ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi Karabağlar Belediye Başkan Adayı Esenlik Mahallesi Muhtarı Zakir Çin ve Bahçelievler Muhtarı Mehmet Kösen’i ziyaret etti. Muhtarlarla sohbet eden Kınay, gittiği mahallelerde esnaf ziyaretinde bulundu.

CHP Karabağlar Belediye Başkan Adayı Helil Kınay, ziyaretlerine Esenlik Mahallesi Muhtarı Zakir Çin ile başladı. Muhtarın dile getirdiği sorun ve önerileri dinleyen Kınay, bu sorunları çözmek için yürütecekleri çalışmalar hakkında bilgi verdi. Muhtarlık ziyareti sonrası Esenlik Mahallesi Sevgi Yolu ve Ordu Caddesi’nde esnafı ziyaret eden Kınay, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşların dertlerini dinleyen Kınay, hep birlikte bu sorunları çözmek için çalışacaklarını belirterek, esnafların sorunlarının masaya yatırılacağını dile getirdi.

Bahçelievler esnafıyla bir araya geldi
Ziyaretlerine Bahçelievler Muhtarlığı ile devam eden Kınay, Bahçelievler Muhtarı Mehmet Kösen’i ziyaret etti. Bahçelievler’in yaşadığı problemleri dinleyen Kınay, tüm muhtarlarla yapacakları görüşmelerle birlikte bu problemleri çözeceklerini ifade etti. Muhtarlık ziyareti sonrası mahalle esnafı ile bir araya gelen Kınay, esnafın sorunlarını ve önerilerini dinledi. 1 Nisan’dan sonra sıkı bir çalışma yürüteceklerini belirten Kınay, sorun yaşayan her esnafla ilgileneceklerini ve Karabağlar’ı birlikte dönüştüreceklerini ifade etti.

Her bir insanımız aynı hakka sahip
Esnaf ziyaretlerinden sonra Karabağlar Kültür Merkezi’ne geçen Kınay, burada Karabağlar örgütüyle seçim koordinasyon toplantısı gerçekleştirdi. Mahalle Temsilcileri ve Karabağlar Belediye Meclisi Üyeliği Adayları ile bir araya gelen Kınay, “Biz Karabağlar’ın her bir yerine, 58 mahallesinin hepsinin aynı olduğu, her bir insanımızın aynı haklara, aynı söze, aynı değere sahip olduğu inancıyla beraber mücadele ediyoruz. Önce kendimizden başlayarak, kendi inancımızı ve sözümüzü büyütmek zorundayız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'li futbolcular psikolojik destek alacak
Sonraki Haber Karşıyaka’da ''2. El Pazarı'' 3 Mart'ta

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?