ANA SAYFA > İZMİR > Hamza Dağ: Bornova - Karşıyaka arası 10 dakika olacak

Hamza Dağ: Bornova - Karşıyaka arası 10 dakika olacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamza Dağ: Bornova - Karşıyaka arası 10 dakika olacak

Cumhur İttifakı İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'in trafik sorununa çözüm getirecek projelerini tanıtan yeni bir reklam filmi paylaştı.

Cumhur İttifakı'nın İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, İzmir'in uzun süredir yaşadığı altyapı eksiklikleri ve trafik sorununa yönelik çözüm projeleri sunmaya devam ediyor. Dağ, sosyal medya hesaplarından paylaştığı son reklam filmiyle büyük ilgi çekti. Reklamda, özellikle gençlerin trafik sorunlarına odaklanılarak, İzmir'e yeni bir çevre yolu müjdesi verildi.

Hamza Dağ, reklamında Bornova ile Karşıyaka arasını 10 dakikaya, Menemen ile Buca arasını ise 20 dakikaya düşürecek bir çevre yolu projesini duyurdu. Bu projenin İzmirlilerin yaşadığı trafik sıkışıklığına çözüm getireceği ve şehrin ulaşım sorunlarına olumlu katkı sağlayacağı ifade edildi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar KSK'de Hilliard yolcu
Sonraki Haber Çiftçioğlu, Sağlıkçıların bayramını kutladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?