ANA SAYFA > İZMİR > Gümüşpala’nın çehresi değişecek

Gümüşpala’nın çehresi değişecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gümüşpala’nın çehresi değişecek

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Gümüşpala ve Nafiz Gürman’da esnaf ve vatandaşlarla buluştu, belediyenin sürdürdüğü yol ve kaldırım çalışmalarını inceledi.

Bayraklı’nın her mahallesinde vatandaşlarla buluşan ve esnaf ziyaretleri yapan Başkan Sandal, bu kez Gümüşpala ve Nafiz Gürman’daydı, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Belediye tarafından sürdürülen çalışmalar hakkında da bilgiler alan Başkan Sandal talep ve önerileri ilk ağızdan dinledi. Ziyaretlere Gümüşpala Muhtarı İsmail Balıkçı ile Nafiz Gürman Muhtarı Hüseyin Doğan da eşlik etti.
 
Bölgenin en temel sorunu olan ulaşım ve kaldırım konularında önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Sandal “Gümüşpala’nın otopark ve trafik sorununu hafifletmek için projeler tamamlandı. Çok kısa sürede çalışmalar başlayacak. Kaldırım ve yaya yolları İzmir Büyükşehir
Belediyemizin de destekleriyle yenilenecek. Bayraklı Belediyesinin kaldırım yenileme çalışmaları Nafiz Gürman Atatürk Caddesi’nden başladı. Neredeyse 45 yıllık sorunu çözüm aşamasına biz getirdik. Yapılan çalışmaların vatandaşlarımız tarafından memnuniyetle karşılanması doğru bir noktaya parmak bastığımızın göstergesi. Bayraklı; yolları, kaldırımları, meydanları ve çevre düzenlemeleriyle örnek bir ilçe haline geldi” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Vernon Carey Jr. ayın oyuncusu seçildi
Sonraki Haber Mobilya Akademi'de ''Neden Tasarım'' semineri

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?