ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir’in koristlerinden Karadeniz türküleri

Gaziemir’in koristlerinden Karadeniz türküleri

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir’in koristlerinden Karadeniz türküleri

Gaziemir Belediyesi kursiyerlerinden oluşan Gaziemir Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Yol Havası Konseri’nde seyirciyle buluştu.

Şef Ali Hikmet Gökçen’in yönettiği konserde Türk müzik tarihinde yer edinmiş Karadeniz yöresine ait türküler seslendirildi. Seyirciyle buluşmanın heyecanını yaşayan müzik topluluğu, koro ve solo türküler seslendirerek müzikseverlerin gönlünü çalmayı başardı, seyirciden tam not aldı. Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen ve Belediye Başkanı Halil Arda’nın da katıldığı konserde koristlerin seslendirdiği türküler seyirciyi kimi zaman duygulandırdı kimi zaman da oynattı. Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda da türkülere ve oyunlara eşlik etti. 

Şef Ali Hikmet Gökçen’e anı objesi veren ve koristleri tebrik eden Gaziemir Belediye Başkanı Halil Arda, “Muhteşem bir konserdi, hepiniz harikaydınız. Anadolu toprakları o kadar güzel bir coğrafya ki bugüne kadar yüzlerce kültüre ev sahipliği yaptı. Bu topraklar Ali Hikmet Gökçen gibi çok değerli insanlar yetiştiriyor ve bu insanlar kültürümüzü nesilden nesile taşıyor. Bu ülkeyi çok seviyorum, bu ülkeye aşığım. Hiç kimse heveslenmesin dimdik ayaktayız” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca yeniden Pınar Karşıyaka'da
Sonraki Haber İGC Basın Akademisi törenle açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?