ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir’de, Türkan Saylan’ın hayatı sahnelendi

Gaziemir’de, Türkan Saylan’ın hayatı sahnelendi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir’de, Türkan Saylan’ın hayatı sahnelendi

Gaziemir Belediyesi’nin 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’n özel olarak hazırladığı etkinliklerinde finalinde Levent Üzümcü Tiyatrosu’nun sahnelediği “Ben Türkan Saylan” oyunu seyirciden tam not aldı.

Gaziemir Belediyesi’nin Dünya Tiyatro Günü kapsamında düzenlediği tiyatro gösterimlerinin finalinde “Ben Türkan Saylan” oyunu sahnelendi. Cengiz Toraman’ın yazdığı ve yönettiği oyunda Levent Üzümcü Tiyatrosu oyuncusu Şenay Gürler tek başına sahne aldı. Oyunda aydınlığın, çağdaşlığın, cumhuriyet ilkelerine bağlılığın simge isimlerinden olan Türkan Saylan’ın hayatı, gençlik yıllarından başlayarak anlatılıyor. Şenay Gürler’in muhteşem performansıyla izleyiciden tam not aldığı oyuna, Mert Fırat, Berna Laçin, Levent Üzümcü, Uğur Dündar, Ayşe Yüksel, Yetkin Dikinciler, Revna Sarıkoç gibi isimler de dış ses olarak katkı koyuyor.

Atatürk Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyuna yoğun ilgi gösteren Gaziemirliler, oyun sonunda sanatçıları ayakta alkışladı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye'nin ilk ''Lise Girişimcilik Zirvesi'' İzmir'de gerçekleştirildi
Sonraki Haber Urla’da sokakların çehresi değişecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?