ANA SAYFA > İZMİR > Foçalılar termal turizm sondajına karşı tek yürek

Foçalılar termal turizm sondajına karşı tek yürek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foçalılar termal turizm sondajına karşı tek yürek

Foça’da açılmak istenen Termal Turizm Amaçlı Sondaj Projesinin mahkeme bilirkişi heyeti, söz konusu alanda incelemeler yaptı.

Foça Belediyesi tarafından projenin iptali için açılan davanın mahkeme bilirkişi heyeti, ilçe halkı tarafından projenin Foça’ya vereceği zararları ifade eden pankartlarla karşılandı.

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz, ‘‘Foça’nın doğal güzellikleri en önemli zenginliklerimizdendir. Termal sondaj projesinin doğamızı ve halkımızın sağlığını tehlikeye atmasına izin vermeyeceğiz. Geleceğimize onarılmaz zararlar vereceğine inandığımız bu projenin iptali için tüm yasal haklarımızı kullanarak mücadele etmeye devam edeceğiz’’ dedi.

Foça Tarih ve Doğa Talanına Hayır Platformu üyeleri de, termal sondaj projesinin Foça’nın tarım alanlarını, su kaynaklarını ve doğal güzelliklerini tehlikeye atacağını, buna projeye karşı ses yükselterek kamuoyunu bilgilendirmeye ve Foça’yı korumak için çalışmaya devam edeceklerini belirttiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Toplu ulaşıma yeni 23 otobüs...
Sonraki Haber Seferihisar'da ''Yaş Alma Merkezi'' hizmete açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?