ANA SAYFA > İZMİR > Foça'da karavan, çadır ve kamp alanlarında huzur denetimi

Foça'da karavan, çadır ve kamp alanlarında huzur denetimi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'da karavan, çadır ve kamp alanlarında huzur denetimi

Foça’da Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta ekipleri karavan, çadır ve kamp alanlarında huzur denetimi gerçekleştirdi. Denetimlerin halkın huzur ve güvenliğine yönelik olarak turizm sezonu boyunca süreceği açıklandı.

Foça Emniyet Müdürlüğü ve Foça Belediyesi Zabıta ekipleri (bu gece) ilçe merkezine yakın bölgelerde karavanla veçadır kurarak konaklama yapanları denetledi. Ekipler kendi yetki alanlarına giren konularda kimlik, sürücü belgesi, araç ruhsatları, araç plakaları ve şasi numaraları, GBT sorgulamaları yaptı. Vatandaşlara hangi alanlarda kamp yapabilecekleri, mangal yakabilecekleri ve dikkat etmeleri gerekli konularda bilgiler aktarıldı. Yanında belge eksiği olanlar polis ekiplerince soruşturmaya tabi tutuldu.  

İlçe merkezine 1 kilometre mesafedeki Yeşiltepe ve İngiliz Burnu mevkilerinde konaklayan vatandaşlara buranın yarından itibaren (Encümen kararıyla) sadece günübirlik kulalnıma açık olacağı, konaklamaya  yasak bölge ilan edildiği ve araçlarını çekmeleri gerektiği bildirildi.    

Gec saatlerinde yapılan denetimler vatandaşlar tarafından da olumlu karşılandı.

5 yaşındaki oğluyla çadırlı kamp yaptığını belirten Esengül Tahtakın denetimi kendi güvenlikleri için yararlı bulduğunu söyledi. Esengül Tahtakın;” 5 yaşındaki oğlumla birlikte Eski Foça İngiliz Burnu’nda  kamp yapıyoruz. Çadırda kalıyoruz. Bu uygulama bizi rahatsız etmedi. Tam tersine çokta güven veren bir durum. Çok çok memnunuz. çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Vatandaşlardan Yılmaz Uzunoğlu’da  uygulamayı gayet güzeL olarak niteledi. Yılmaz Uzunoğlu;“Karavanla tatil yapıyoruz. Eşimle. İzmir’den geldik. İkinci akşamımız. Emniyetin kimlik kontrol uygulaması yapıldı. Gayet güzel bir uygulama bence. Vatandaşın huzuru, rahatı, güvenliği için yapılmış bir kontrol. Zaten  bir insanın da hehangi bir şeyi yoksa niye rahatsız olsun ki bu kimlik kontrolünden.  Herşey bizim güvenliğimiz, rahatımız için. “dedi.

Denetim alanlarındaki kontrol gece yarısı saatlerine kadar devam etti.

Seyfi GÜL 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber FabLab'da insansız su altı aracı üretilecek
Sonraki Haber Usta fırçalar kahvaltıda bir araya geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?