ANA SAYFA > İZMİR > Foça Belediyesi'nden maaş açıklaması

Foça Belediyesi'nden maaş açıklaması

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça Belediyesi'nden maaş açıklaması

Foça Belediye Başkanı Fatih Gürbüz yazılı olarak açıklama yayınladı.

Açıklama şöyle: 

"Ekonomik ölçüleri doğrultusunda hizmet vermek ve bu hizmeti sizlere sağlayan emekçilerimizin ve ailelerinin refah içinde yaşamasını sağlamak asli görevimiz.
Buna göre 8 Şubat Pazartesi günü DİSK Genel İş İzmir 4 No’lu Şube ile 63 kadrolu personelimiz için toplu sözleşme imzalamış bulunuyoruz.
Ancak çeşitli yayın organlarında belirtildiği gibi belediyemizin verdiği en düşük ücretin 7.500 TL olduğu haberi gerçeği yansıtmamaktadır.
Bir kere daha belirtmek isterim ki; genel nüfusu olan 30 bin kişiye göre istihdam edilen personelimiz, yaz aylarında ortalama 150 bin kişiye hizmet vermektedir. Yazlık bölgelerdeki tüm belediyelerin bütçelerindeki bu önemli dengenin iyileştirilmesi, personel sayısının artması ve hizmet kalitesi ile doğru orantılıdır. Gelecek günlerde emeğin karşılığı olarak refah ve huzurlu bir hayatın kazanımlarını konuştuğumuz günler diliyorum.
Çünkü emek en yüce değerdir.
Saygılarımla.

Fatih GÜRBÜZ
Foça Belediye Başkanı"

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı kadınlara iş garantili kurs
Sonraki Haber Pınar Karşıyaka Telekom'a şans tanımadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?