ANA SAYFA > İZMİR > Esat Tanık’tan Çeşme'ye doğalgaz müjdesi

Esat Tanık’tan Çeşme'ye doğalgaz müjdesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Esat Tanık’tan Çeşme'ye doğalgaz müjdesi

Çeşme Belediye Başkan Adayı Tanık, dünya turizminin göz bebeği olan ilçede halkın uzun süredir talep ettiği ancak bir türlü çözülemeyen doğalgaz sorununu çözüme kavuşturdu.

Cumhur İttifakı Çeşme Belediye Başkan Adayı Esat Tanık, ilçe halkının uzun süredir talep ettiği ve bir türlü çözülemeyen doğalgaz sorunu ile ilgili yetkililerle yapılan çalışmalar sonrası, bugün yapılan toplantının ardından müjdeyi verdi.

Seçim çalışmalarının yanı sıra ilçenin sorunlarını çözmek için yoğun bir çalışma yürüten Tanık, İzmirgaz yetkilileri ile bir süredir yapılan çalışmaların ardından “Doğalgaz altyapı yatırımlarının 2024 bütçesine dahil edilmesi noktasında yetkililerle mutabık kaldık” sözleriyle mutluluğunu dile getirdi.

Çeşme’ye hizmet etmek için yola çıktığını belirten Tanık “İlçemizin uzun süredir devam eden kronik sorunları var. Özellikle altyapı noktasında çok ihmal edildik. Sorunların tespiti ve çözümü noktasında sürekli hemşerilerimiz ile istişareler yapıyor, proje ekibimiz ile gece-gündüz çalışıyoruz. 4 Mevsim yaşayan bir Çeşme hayalimiz var. Hemşerilerimizin, en az misafirlerimiz kadar mutlu ve huzurlu yaşamalarını istiyoruz. Bu çerçevede kıymetli Çeşmeli hemşerilerime, 1 Nisan sabahının ilk müjdesini vermek istiyorum. İzmirgaz yetkilileri ile yaptığımız toplantıda Çeşme’mizin doğalgaz ihtiyacının karşılanması ve altyapı yatırımlarının 2024 yılı bütçesine dahil edilerek başlatılması için mutabık kaldık. İzmirgaz kurumumuzun kıymetli yöneticileri talebimizle ilgili düğmeye bastı ve doğalgaz artık Çeşme’mize gelecek. Gerekli çalışmalar bugün itibari ile başlatıldı. Çalışmaların hızla devam etmesi için titizlikle takipte olacağız. Çeşme’mizde doğalgazın olmadığı tek bir mahalle kalmayacak. Doğalgazın Çeşme’mize geldiğine herkes Tanık olacak.Biz Çeşme’nin sorunlarıyla dertlendik. Sorunları biliyor ve çözüm için geliyoruz. Çeşme’nin tüm altyapı sorunları giderilene kadar derdimiz ve çalışmalarımız devam edecek. Yalnızca Çeşme için, Çeşmelinin hizmetinde olacağız” dedi.

Toplantı sonrası İzmirgaz yetkililerine teşekkür eden Tanık “Çeşme’de daha çok sorun var, çözmek için çalışmaya devam” diyerek saha çalışmalarına ilçede devam etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Yerel seçim sonrası bazı beklentilerim
Sonraki Haber Dikili Kent Arşivi ve Tanıtım Merkezi kapılarını açtı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?