ANA SAYFA > İZMİR > En uzun gecede en uzun koşu

En uzun gecede en uzun koşu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
En uzun gecede en uzun koşu

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yılın en uzun gecesinde 10 kilometrelik halk koşusu düzenliyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in de katılacağı koşuya tüm İzmirliler davetli.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü yılın en uzun gecesi 21 Aralık’ta Üçkuyular ile Gündoğdu Meydanı arasında halk koşusu düzenliyor. Koşuya İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer de katılacak. Üçkuyular Vapur İskelesi’nden başlayacak "En Uzun Koşu" yaklaşık 10 kilometrelik bir rotada yapılacak.
 
Koşuya Üçkuyular Vapur İskelesi'nden başlamak gerekmiyor. İsteyen yurttaşlar 21.30’da Karataş Sahili, 21.45’te ise Konak Vapur İskelesi’nden koşuya katılabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tataristan ile İzmir arasında işbirliği köprüsü kuruldu
Sonraki Haber Fair Play Üniversiteler Kervanı 9 Eylül Üniversitesi'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?