ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuklu çocuklara karne hediyesi...

Efes Selçuklu çocuklara karne hediyesi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuklu çocuklara karne hediyesi...

Efes Selçuk Belediyesi okulların yarıyıl tatilinin başlaması sebebiyle 23- 26 Ocak tarihleri arasında Çocuk Şenliği düzenliyor. Yarıyıl Çocuk Şenliğinde lunapark, atlı karınca, şişme oyun parkı, planetaryum, drama oyunları, hava akrobasi gösterisi, çocuk diskosu, sihirbaz gibi etkinlikler çocukları bekliyor.

Efes Selçuk Belediyesi tarafından düzenlenecek Yarıyıl Çocuk Şenliği ile kentte yaşayan çocukların tatillerini verimli bir şekilde geçirmesi amaçlanıyor. Pazar yerinde düzenlenecek olan Yarıyıl Çocuk Şenliği ile ilgili ayrıntılı bilgi Efes Selçuk Belediyesi sosyal medya hesaplarında yer alıyor. Efes Selçuk Belediyesi'nin çocuklara yönelik düzenlediği Yarıyıl Çocuk Şenliği pazar yerinde ücretsiz olarak eğlenceli aktivitelerle çocukları bekliyor.

Çocukların mutlu ve keyifli zaman geçirmelerini her zaman önemsediklerini belirten Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel;  “Her zaman söylediğimiz bir şey var; “Çocuklarımız mutluysa biz de muyluyuz”.  Yarıyıl tatili gelmişken çocuklarımıza şenlikle bir karne hediyesi vermek istedik. Tüm çocuklarımızı 23- 26 Ocak tarihleri arasında düzenlediğimiz Yarıyıl Çocuk Şenliğimize bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın basketbol şube eski başkanı vefat etti
Sonraki Haber Buğra Gökce’den yatırım planı çıkışı: Bu ayrımcılığı bitirmemiz gerekiyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?