ANA SAYFA > İZMİR > Efes Selçuk Belediyesi vitamin dağıttı

Efes Selçuk Belediyesi vitamin dağıttı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Efes Selçuk Belediyesi vitamin dağıttı

Koronavirüs ile mücadele sürecini başarı ile yürüten Efes Selçuk Belediyesi, yeni normalleşme döneminin başlamasının ardından kentlilere portakalla “C Vitamini” desteği verdi.

Halk sağlığının daha fazla önem kazandığı günlerde, Efes Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü görevlileri tarafından kent esnafı ve vatandaşlara portakal dağıtıldı. Esnafın yeniden kepenklerini açması, vatandaşların kontrollü bir şekilde sokağa çıkmaya başlamasıyla birlikte, bağışıklığın daha fazla önem kazanması sebebiyle gerçekleşen portakal dağıtımı vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılandı. 

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel, vatandaşa verilen C Vitamini desteğiyle ilgili olarak “Kaçırdığımız günlere inat çok çalışmamız lazım; O yüzden vitamin takviyesi yapıyoruz sizlere… Bereketimiz bol olsun” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Maskematikler’de yeni dönem
Sonraki Haber Korona Günlükleri Dr. Arzu Çerkezoğlu ile Füsun Demirel’i ağırlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?