ANA SAYFA > İZMİR > Doğançay, pazar yerine kavuşuyor

Doğançay, pazar yerine kavuşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğançay, pazar yerine kavuşuyor

Vatandaşların talep ve ihtiyaçlarını karşılamak için aralıksız çalışan Bayraklı Belediyesi, Doğançay’a 600 metrekarelik yeni ve modern bir pazar yeri kazandırmak için çalışmalara başladı. Başkan Sandal, kısa sürede tamamlanacak olan pazar yerinin, mahalle sakinlerinin önemli bir ihtiyacını karşılayacağını söyledi.

Bayraklı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Doğançay Mahallesi’nin önemli ihtiyaçlarından olan yeni pazar yeri ile ilgili çalışmalara başladı. 600 metrekarelik alan üzerine kurulacak pazar yeri üstü kapalı olarak inşa edilecek. Bölgede üretilen organik ürünlerin satışının da gerçekleştirileceği pazar yerinin hızla tamamlanarak kısa sürede hizmete açılması hedefleniyor. Proje tamamlanınca, mahalle modern bir pazar yeri ve alışveriş mekanı kazanmış olacak. Doğançay Pazar Yeri, Bayraklı’nın 11’inci kapalı pazar alanı olacak.

Çalışmaları yerinde inceleyerek bürokratlarından bilgi alan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Doğançay’da yaşayan vatandaşlarımızın pazar yeri için yoğun talebi vardı. Söz verdik, sözümüzü yerine getiriyoruz. Kısa zamanda tamamlayıp, hizmete açmak istiyoruz. Doğançay’da üretilen organik ürünlerin de satışının yapılacağı, modern bir alışveriş mekanı tasarlıyoruz. Böylece yerel üretimi de destekleyeceğiz. Satış alanı ve çevre düzenlemesiyle Doğançay’a yakışır bir pazar yeri kazandıracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 1 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lojistik sektörünün devleri İzmir’de buluşacak
Sonraki Haber Bornova’nın parkları yaz tatiline hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?