ANA SAYFA > İZMİR > Doğal Yaşam Parkı'na tatilde ziyaretçi akını

Doğal Yaşam Parkı'na tatilde ziyaretçi akını

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Doğal Yaşam Parkı'na tatilde ziyaretçi akını

Kurban Bayramı’nı da kapsayan 9 günlük tatilde ziyaretçi akınına uğrayan İzmir Doğal Yaşam Parkı’nı yaklaşık 71 bin kişi ziyaret etti. Ziyaretçilerin önemli bir kısmını şehir dışından gelenler oluşturdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin dünyadaki önemli örneklerden yola çıkarak kurduğu ve Türkiye’nin ilk bebek fili İzmir’in doğumuyla ünü uluslararası alana taşınan İzmir Doğal Yaşam Parkı, Kurban Bayramı’nda son dönemlerdeki en yoğun günlerini yaşadı. İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Sasalı’da kurduğu, Avrupa’nın en nitelikli hayvanat bahçeleri arasında gösterilen Doğal Yaşam Parkı, 9-18 Kasım tarihlerinde 9 günlük tatili fırsat bilen yurttaşların akınına uğradı. 130 türde hayvanı yakından görmek için Doğal Yaşam Parkı’na gelenlerin önemli bir kısmını şehir dışından gelenler oluşturdu.

Yaklaşık 71 bin ziyaretçi
İzmir Doğal Yaşam Parkı, 9 günlük bayram tatili süresi boyunca 70 bin 717 ziyaretçiyi ağırladı. Park, Kurban Bayramı’nın 4. günü 9 bin ziyaretçiyle tatildeki ziyaretçi rekorunu kırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir İtfaiyesi’ne tatil yok
Sonraki Haber Midilli turları devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?