ANA SAYFA > İZMİR > Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'dan Ali Engin'e ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'dan Ali Engin'e ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Demokrat Parti Genel Başkanı Uysal'dan Ali Engin'e ziyaret

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i beraberindeki heyetle birlikte makamında ziyaret etti.

Bir dizi ziyaret için İzmir’e gelen Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal, Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin’i ziyaret etti. Başkanlık makamında gerçekleştirilen ziyarette, Demokrat Parti İzmir İl Başkanı Ozan Demirbaş, Genel İdare Kurulu Üyeleri Osman Varol ve İsmet Hocaoğlu’nun yanı sıra İl ve İlçe yöneticileri de hazır bulundu.

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal’a, Narlıdere’de gerçekleştirdikleri yatırım ve projeler hakkında bilgi veren Başkan Engin, “Sayın Gültekin Uysal’a Narlıdere’mizde hayata geçirdiğimiz Nar Çiçekleri Anaokullarımız, Çocuk Senfoni Orkestramız, Yukarıköy Projemiz, Pir Sultan Abdal Yaşam Vadimiz gibi hayata dokunun projelerimiz hakkında bilgi verdik. Nazik ziyaretleri ve hoşsohbetleri için Sayın Gültekin Uysal’a ve misafirlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Meral Akşener, Karşıyaka'da Zübeyde Ana'yı ziyaret etti
Sonraki Haber CHP'li kadınlar: Ücretsiz öğün acil ihtiyaçtır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?