ANA SAYFA > İZMİR > Çiğlili hayvanseverler 7. Pati Dostları Festivali'nde buluşuyor

Çiğlili hayvanseverler 7. Pati Dostları Festivali'nde buluşuyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğlili hayvanseverler 7. Pati Dostları Festivali'nde buluşuyor

Çiğli Belediyesi, tüm canlıların eşit, adil ve güvenli bir yaşam sürmesine dikkat çekmek amacıyla 7. Pati Dostları Festivali'ne ev sahipliği yapacak.

Çiğli Belediyesi'nin öncülüğünde İzmir Veteriner Hekimleri Odası, İzmir Hayvan Hastanesi, The Maya Family ve Çiğli Kent Konseyi Hayvan Hakları Meclisinin katkılarıyla düzenlenecek 7. Pati Dostları Festivali 4 Haziran Pazar günü Akvaryum Kafe Restoran’da gerçekleştirilecek. Festivalde, konser, yarışmalar ve spor oyunlarının yanı sıra sahiplendirme ve mama dağıtımı yapılacak.

Başkan Gümrükçü: “Tüm hayvanseverleri bekliyoruz”
İzmirli hayvanseverleri Pati Dostları Festivaline davet eden Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Geleneksel hale getirdiğimiz Pati Dostları Festivali’nin bu yıl yedincisine ev sahipliği yapacağız. Özellikle sokak sakinlerimizin beslenme, barınma ve tedavi gibi temel ihtiyaçlarını karşılamaya özen gösteriyor, vatandaşlarımızı da bu konuda teşvik ediyoruz. Yedincisini düzenleyeceğimiz Pati Dostları Festivali’nde birbirinden keyifli aktiviteler hayvanseverleri bekliyor olacak. Tüm İzmirlileri festivalimize bekliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: İzmir yenilenebilir enerjinin başkenti olacak
Sonraki Haber Salomon Çeşme Yarı Maratonu koşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?