ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli ''Mavi Gözlü Devi'' unutmadı

Çiğli ''Mavi Gözlü Devi'' unutmadı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli ''Mavi Gözlü Devi'' unutmadı

Çiğli Belediyesi, Türk Edebiyatı’nın usta şairi Nazım Hikmet’i vefatının 60. yıl dönümünde düzenleyeceği “Nazım’ın Kadınları” isimli tiyatro gösterimi ile anacak.

Çiğli Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize edeceği Nazım Hikmet’i anma etkinliği 3 Haziran Cumartesi günü saat 20:00’de Fakir Baykurt Salonu’nda gerçekleştirilecek. Etkinlikte, yönetmenliğini Erkan Çelikol’un yaptığı, oyuncu kadrosunu Mehmet Tokat, Öykü Gemici, Burcu Topçu, Zeynep Bone, Gül Türkmen, Mecbure Bozyel ve Tünay Alp Fırat’ın oluşturduğu tek perdelik “Nazım’ın Kadınları” isimli tiyatro gösterimi sahnelenecek. Gösterim ücretsiz olacak.

Gümrükçü: “Sevdanın ve hasretin şairini anacağız”
Anma etkinliğiyle ilgili açıklamalarda bulunan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, “Ülkemizi aydınlık ve mutlu yarınlarına taşımak adına verdiğimiz mücadelenin ilham kaynaklarından olan edebiyatımızın değerli şairi Nazım Hikmet’i aramızdan ayrılışının 60. yıl dönümünde düzenleyeceğimiz törenle anacağız. Nazım Hikmet’i anarken onun demokrasiye, özgürlüğe, barışa, insan ve vatan sevgisine verdiği değeri anlamalı ve yaşamımızı bu eksende şekillendirmeliyiz. İzmirli tüm hemşehrilerimizi 3 Haziran Cumartesi günü birbirinden değerli isimlerin sahne alacağı tiyatro gösteriminin de yapılacağı anma etkinliğimize bekliyoruz” diye konuştu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da kurban satış yerleri kura ile belirlendi
Sonraki Haber İzmir'i sağanak yağış vurdu...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?