ANA SAYFA > İZMİR > Çiğli Belediyesi, İzmir’de TSE’den kalite belgesi alan ilk belediye oldu

Çiğli Belediyesi, İzmir’de TSE’den kalite belgesi alan ilk belediye oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çiğli Belediyesi, İzmir’de TSE’den kalite belgesi alan ilk belediye oldu

Başkan Utku Gümrükçü öncülüğünde sürdürülen kurumsallaşma çalışmaları kapsamında vatandaş memnuniyetinin artırılmasını hedefleyen Çiğli Belediyesi, Türk Standartları Enstitüsü tarafından verilen EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesini almaya hak kazandı.

Çiğli Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nce 2020 yılında başlatılan ve tüm müdürlüklerle iş birliği içerisinde yürütülen iş ve işlemlere ait standardizasyon çalışmaları tamamlandı. Kurumsal yapının temelini oluşturan bu çalışmalar TSE tarafından incelendi ve TSE EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine layık görüldü. Çiğli Belediyesi, İzmir’de bu belgeyi alan ilk belediye oldu. Düzenlenen törene, TSE Ege Bölge Koordinatörü Hakan Ozan, TSE Belgelendirme Müdürü Ahmet Namlı, Belediye Başkan Yardımcıları, ilgili müdürler ve süreci yöneten Kalite Yönetim Kurulu katıldı. Başkan Gümrükçü’nün belgeyi teslim aldığı ödül töreninin ardından birim müdürlerinin katılımıyla kurum girişine TSE bayrağı asıldı.

Gümrükçü: “Kalite standartlarında öncü belediye olacağız”
Ödül töreninde konuşan Başkan Gümrükçü, “Göreve geldiğimiz günden bu yana hizmetlerimizin ulaşılabilirliğini ve kalitesini artırmak adına kurumsallaşma çalışmalarımızı bir bir hayata geçiriyoruz. Son olarak, Strateji Geliştirme Müdürlüğümüzün diğer müdürlüklerimizle iş birliği içerisinde yürüttüğü iş ve işlemlere ait standardizasyon çalışmaları sona erdi. Ülkemizde kalite standartlarını belirleme anlamında en önemli kurum olan TSE, bu çalışmamızı EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesine değer gördü. İzmir’de TSE’den bu belgeyi almaya hak kazanan ilk belediye olmaktan dolayı mutlu ve gururluyuz. Tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri gayretlerden ötürü teşekkür ediyorum. Çalışmalarımız bu belgeyle sınırlı kalmayacak. ISO 10002 Müşteri Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi belgeleri için de çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz. Çiğlili hemşehrilerimiz hizmetin en iyisini hak ediyor. Bizlerde bunun için çalışmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konak’tan çadır kentte ilk iftar
Sonraki Haber Bayraklı’da çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?