ANA SAYFA > İZMİR > CHP'li vekilden İduğ'a övgü ve destek

CHP'li vekilden İduğ'a övgü ve destek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP'li vekilden İduğ'a övgü ve destek

Bornova Belediyesi'ni ziyaret ederek yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alan İzmir Milletvekili Ednan Arslan "Bornova'da vatandaşa hizmet odaklı ve profesyonel iş yaşamının gereklerini ve mantığı ön planda tutan hizmetler yürütüldüğünü gördük. Her desteğe hazırız, yolunuz açık olsun" dedi.

İzmir Milletvekili ve CHP Parti Meclisi Üyesi Ednan Arslan Bornova Belediyesi'ni ziyaret etti. Göreve geldiği günden bu yana gerçekleştirdiği projeler hakkında sunum yapan Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ ise Arslan’dan büyük övgü aldı.

Yolunuz açık olsun
Sunumun ardından değerlendirmelerde bulunan Arslan, Başkan İduğ’un halka hizmet için büyük çaba sarf ettiğini ifade etti. 
Belediyecilik hizmetlerinin iş birliği ve uyumlu çalışma prensibine dayandığını hatırlatan İduğ’a çalışmalarında destek vermeye hazır olduğunun altını çizdi. Arslan şunları kaydetti: 
“Bornova Belediyesi’nde iyi bir ekip kurulmuş. Dayanışma halinde çalışan, birbiriyle barışık, vatandaşa hizmet etmeye gönüllü, profesyonel yaşamın gereklerini uygulayan ve mantığı ön plana alan bir anlayış gördüm ben. Yolunuz açık olsun. Desteğe her zaman hazırız.”

Türkiye'yi izliyorsunuz
Ziyareti için Arslan’a teşekkür eden Başkan İduğ ise Bornova Belediyesi’ni sosyal belediyecilik açısından marka kent haline getirmek üzere çalışmalara ara vermeden devam edeceklerini ifade etti. Milletvekillerinin Ankara’dan Türkiye’ye baktığının altını çizen Başkan İduğ, “Ülkemizdeki öne çıkan projeleri bize aktarırsanız, Bornova’mıza uygun olanları hayata geçirmek isteriz. Bornova halkı her şeyin en iyisini hak ediyor ve bu doğrultuda ihtiyaç duyulan tüm projeleri olanaklar ölçüsünde hayata geçirmeye hazırız” diye konuştu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da forma rekabeti...
Sonraki Haber Bağımlıkla Mücadelede Konak’tan dev adım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?