ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li Mutlu mahalleleri adım adım gezdi

CHP’li Mutlu mahalleleri adım adım gezdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li Mutlu mahalleleri adım adım gezdi

Konak’ın mahallelerinde yoğun saha çalışması gerçekleştiren CHP’li Nilüfer Çınarlı Mutlu, “Dönüşüm ve hizmet için geliyoruz. Buralarda herkesin içine sinen dönüşümü başlatacağız” dedi. Mutlu’ya mahalle ziyaretlerinde 24, 25 ve 26. Dönem İzmir Milletvekili Musa Çam da eşlik etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Konak Belediye Başkan Adayı Mimar Nilüfer Çınarlı Mutlu, yoğun saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Sabah saatlerinde Alsancak Pazar Yeri’ne giderek esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen CHP’li Mutlu, tezgahları tek tek gezerek talepleri dinledi. Pazar yerinin acil ihtiyaçlarını da fotoğraflayarak belediyenin ilgili birimlerine aktaran Mutlu, ardından yoğun bir mahalle mesaisi gerçekleştirdi. Konak ilçesinin Güney, Zeytinlik, Levent, 26 Ağustos, Trakya, Atamer, Saygı, Çınartepe, Murat, Anadolu, Millet, Mehmet Akif, Huzur, Ulubatlı, Yavuz Selim ve Zeybek mahallelerini adım adım gezen Mutlu’ya, 24, 25 ve 26. Dönem CHP İzmir Milletvekili Musa Çam da eşlik etti. Gittiği yerlerde mahalle sakinlerinin yoğun ilgisiyle karşılaşan Mutlu, kentsel dönüşüm ve eşit hizmet sözü verdi. Halkçı belediyecilik anlayışıyla hizmette fark yaratacaklarını söyleyen Mutlu, “Dönüşüm, hizmet ve mutlu bir Konak için geliyoruz. Bana oy verdiğiniz için asla pişman olmayacaksınız. Buralarda herkesin içine sinen dönüşümü başlatacağız. Bu bizim çözmek zorunda olduğumuz bir iş. Konak Belediyesi, bütçesini her mahalleye eşit harcayacak” vurgusu yaptı.

ALSANCAK PAZAR YERİ’Nİ ZİYARET ETTİ
CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, hafta sonunda da saha mesaisine devam etti. Pazar yerlerini ziyaret ederek esnaf ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen Mutlu’nun adresi bu kez Alsancak Pazar Yeri oldu. “Geliyor Nilüfer Başkan geliyor” tezahüratlarıyla karşılanan ve tezgahları tek tek gezen Mutlu’ya, “Kadın bir aday görmekten çok mutluluk duyuyoruz. Oyumuz size... Allah’ın izniyle seçimi alacağız, İstanbul’u da alacağız” sözleriyle destek verildi. Yıllardır alışveriş yaptığı pazar esnafına isimleriyle hitap ederek hayırlı işler dileyen Mutlu, “Ben tutamayacağım sözler vermem. Her yeri pırıl pırıl yapacağız. Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum. Konak’ta bambaşka bir belediyeciliği hayata geçireceğiz. Seçimden sonra da daima yanınıza gelip taleplerinizi dinlemeye devam edeceğim” dedi. Mutlu ayrıca pazar yerinin acil ihtiyaçlarını da fotoğraflayarak belediyenin ilgili birimlerine aktardı.

16 MAHALLEYİ ADIM ADIM GEZDİ
Pazar ziyaretinin ardından yoğun bir saha çalışması gerçekleştiren Başkan Adayı Mutlu, Konak ilçesinin Güney, Zeytinlik, Levent, 26 Ağustos, Trakya, Atamer, Saygı, Çınartepe, Murat, Anadolu, Millet, Mehmet Akif, Huzur, Ulubatlı, Yavuz Selim ve Zeybek mahallelerini adım adım gezdi. Sokaklarda vatandaşların elini tek tek sıkan, dükkanlara girerek esnafa hal hatır soran Mutlu, kahvehanelerde oturan mahalle sakinlerinin taleplerini de ilgiyle dinledi. 

“KONAK’IN DOKTORU BURADA”
Saha temaslarında Mutlu’ya, CHP İzmir Eski Milletvekili Musa Çam da eşlik etti. “Konak’ın sokaklarını avucunun içi gibi bilen bir kardeşimiz burada. Konak’ın doktoru burada” diyen Çam, Mutlu’ya vatandaşlardan destek istedi. 

“PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ”
Konuşmalarında eşit hizmet ve dönüşüm mesajları veren CHP’li Nilüfer Çınarlı Mutlu, halkçı belediyecilik anlayışıyla Konak’ta fark yaratacaklarını belirtti. Uzun yıllardır Konak’ta yaşadığını dile getiren Mutlu, “Mesleğim gereği ilçenin sorunları ve çözümleri üzerine çok çalıştım. Konak’ta farklı bir belediyeciliği hayata geçirmek istiyoruz. Dönüşüm, çözüm, hizmet ve mutlu bir Konak için geliyoruz. Genel Merkezimiz bu dönem bizleri bunun için görevlendirdi. Bana oy verdiğiniz için pişman olmayacaksınız. Sizlerin desteğiyle mahallelerden örgütlenerek güçlü bir belediyecilik yapacağız. Bugüne kadar gösterdiğiniz yoldaşlık için teşekkür ederim. Bundan sonra destek sizden hizmet benden. Buralarda herkesin içine sinen dönüşümü başlatacağız. Bu bizim çözmek zorunda olduğumuz bir iş. Ben yaptığım her işi en iyi şekilde yapmak isterim. Ülkeyi batırmış, emekliyi sefalete sürüklemiş, gençlerin umudunu bitirmiş bir iktidar partisi bizim seçeneğimiz olamaz. Bunu yine biz çözeceğiz. Konak Belediyesi, bütçesini her mahalleye eşit harcayacak” ifadelerini kullandı.

“BU HERHANGİ BİR SEÇİM DEĞİL”
Ziyaretlerde Mutlu’ya eşlik eden 24, 25 ve 26. Dönem İzmir Milletvekili Musa Çam ise, “35 gün sonra tarihi bir seçimle karşı karşıyayız. 22 yıldır ülkenin başına çöken ırkçı, gerici ve her fırsatta şeriat hesabı yapan bir iktidarla karşı karşıyayız. 31 Mart seçimleri herhangi bir yerel seçim değil. ‘Türkiye ne olacak?’ seçimi. Konak’ta, İzmir’de, Türkiye’de yerelde iktidar olmamız gerekiyor” diye konuştu.

CHP Konak Belediye Başkan Adayı Nilüfer Çınarlı Mutlu, saha çalışmaları kapsamında Ege Bölgesi Kars Demokrat Dernekler Federasyonu ve Konya Hüyük Çamlıcalılar Derneği’ne de uğradı. Mahallelerdeki seçim ofislerine de giden Mutlu, partililere özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ramazan pidesinin fiyatı belli oldu
Sonraki Haber Başkan Engin'den Narlıdere Metrosu teşekkürü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?