ANA SAYFA > İZMİR > CHP’li İrfan Önal emekli astsubaylarla buluştu

CHP’li İrfan Önal emekli astsubaylarla buluştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP’li İrfan Önal emekli astsubaylarla buluştu

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, TEMAD Bayraklı şubesini ziyaret etti. Önal, “Çocuklarımıza sahip çıkacağız, onlarla hayatı paylaşacağız. Amacımız, ortak paydada aşımızı, ülkemizi büyütmek” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği  (TEMAD) Bayraklı İlçe Başkanlığını ziyaret etti.
 
Ziyarette konuşan İrfan Önal, “Bu ülke, şehitlerimiz, gazilerimiz büyük Atatürk tarafından bize verildi. Cumhuriyet en büyük kazanımımız. Bu değerlerimizi çok kolay harcarsak, yarın vatan konusunda da büyük sıkıntı yaşarız. Her projemizde, her işimizde hem Cumhuriyet’i hem Atatürk’ü, herkese anlatmalıyız. İzmir’in, sadece burada yaşayan insanlar için değil Türkiye’de yaşayanlar için farklı bir konumda olduğunu altı çizmek gerekiyor. Çocuklarımıza sahip çıkacağız, onlarla hayatı paylaşacağız. Amacımız, ortak paydada aşımızı, ülkemizi büyütmek. Sorunların olduğu yerde hep birlikte çözmemiz lazım. Çalışacağız, başka yolumuz yok” diye konuştu.
 
Önal, “Göreve geldiğimizde milli bayramlarımızı eskisi gibi görkemli kutlayacağız. Siz sayın büyüklerimizin de görüş ve önerileriyle gençlerimiz, çocuklarımızla birlikte Bayraklı’da bayramları görkemle kutlayacağız” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''100. Yılın Öyküsü, Şiiri'' yarışması sonuçlandı
Sonraki Haber Bornova’da THM rüzgarı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?