ANA SAYFA > İZMİR > CHP Çiğli Adayı Yıldız: Sevdiğimiz yer; dünyanın en güzel yeridir

CHP Çiğli Adayı Yıldız: Sevdiğimiz yer; dünyanın en güzel yeridir

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Çiğli Adayı Yıldız: Sevdiğimiz yer; dünyanın en güzel yeridir

Cumhuriyet Halk Partisi’nden Belediye Başkanlığı için yola çıkan Çevre Mühendisi Onur Emrah Yıldız; halk buluşmalarını sürdürüyor. Yıldız’ın mahalle mahalle gerçekleştirdiği buluşmalar yüzler hatta binlerce Çiğlili’nin katılımıyla mitinge dönüşürken; son olarak yaptığı Şirintepe Mahallesi seçim ofisi açılışındaki coşku da görülmeye değerdi.

Yıldız; burada yaptığı konuşmada; kalabalığa Vizontele’den bir replikle seslendi; “Filmde Belediye Başkanı Nazmi; çok güzel bir söz söylüyor; insanın gidecek bir yeri olmayınca, orayı seviyor. Biz burayı seversek dünyanın en güzel yeri olur diyor. Biz, dünyanın en güzel yerindeyiz.” 

Her buluşmada sevgi seli
CHP Çiğli Belediye Başkan Adayı Onur Emrah Yıldız, Şirintepe Mahallesi Seçim Ofisi açılışını iki bine yakın kişinin katılımıyla gerçekleştirdi. Her buluşmasında sevgi seliyle karşılaşan Yıldız’a meclis üyesi adayları da tam kadro eşlik etti. Sık sık; “Geleceğin umudu, Çiğli’nin Onuru”,”Çiğli seninle gurur duyuyor.” sloganlarının atıldığı açılışta konuşan Yıldız; “ Şimdi burada, sizlerle birlikte dünyanın en güzel yerindeyiz. Emeğin ve direnişin kenti olan bu Çimentepe’deyiz. Bu kardeşinizin boynunun borcudur. Bu mahalleye hizmet, ötelenmeyecek. Sizlerin içinden süzülerek bu noktaya geldim ve söz veriyorum. En sevdiğimiz yer, dünyanın en güzel yeri; artık hizmeti dilenmeyecek. Emaneten gelip gidenlerden olmayacağım. Güzeltepe ve Şirintepe’nin evlerinde olacağım, sizlerle olacağım. İmar, kentsel dönüşüm, yeşil alan, ne sorunumuz varsa, mutlaka çözeceğiz. ” diye konuştu.

Ekonomik kriz kime oy verdiğine bakmıyor
CHP Ciğli Başkan Adayı Yıldız; ziyaretlerindeki izlenimlerini aktararak şunları söyledi; “ Pazar pazar dolaşıyorum; bir dokunup bin ah işitiyorum.  Ekonomik kriz kime oy verdiğine bakmıyor. Hepimizi naçar bıraktılar, pazarlarda patatesin çeyreğine, soğanın çürüğüne mahkûm ettiler.  Ancak, bu böyle gitmez. Ev ev geziyorum. Sayısız, bildik sıkıntılar dinliyorum. Bakın; gençlerimiz evlenip yuva kuramaz hale geldiler. İşsizlik diz boyu. Çocuklarımızın beslenme çantaları boş. Çocukların, gençlerin, annelerin hayallerini gasp ettiler.  Bizim asıl mücadelemiz bu zorluklarla. 31 Mart’ta büyük bir mesaj vermeye hazırsanız; biz de mücadelede daha güçlü adımlar atmaya hazırız.”

Onlar sordu, Yıldız yanıtladı
Sasalı Mahallesi yaşayanlarına verdiği sözü tutarak onlarla yeniden ve bu kez seçim ofisinde buluşan Onur Emrah Yıldız, Yıldız kendisine soru soran vatandaşları tek tek yanıtladı. Yıldız’a burada da CHP İlçe Başkanı Erkan Akar ve meclis üyesi adayları da eşlik etti. Vatandaşların, başta düğün salonu projesi olmak üzere; yol ve ulaşım talepleriyle ilgili açıklama yapan Yıldız; İZSU’nun burada hayata geçirdiği Arıtma Tesisi 4. Faz çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi. Yıldız; “İmardan ilaçlamaya, sosyal tesisten yol ve ulaşım taleplerinize kadar, tüm beklentilerinizi biliyorum.  Ne zaman isterseniz, her sorunuz ve sorununuzda buradayım. Tüm bu sorunları ve eksikleri hızla çözeceğiz.” dedi. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalı eskrimciden Avrupa'da büyük başarı
Sonraki Haber Yıldız İşçimenler Ünsal, Karşıyaka Kadınlar Grubu ile buluştu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?