ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme'de Cumhuriyet Meydanı'ndan denize girilebilecek

Çeşme'de Cumhuriyet Meydanı'ndan denize girilebilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme'de Cumhuriyet Meydanı'ndan denize girilebilecek

Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran Çeşme’nin kalbinde yıllarca kaçak yapılar tarafından işgal edilen sahilde gerçekleştirdiği meydan düzenlemesinin son etabıyla Çeşme’nin çehresini değiştirdi. Kentlerin meydanlarıyla var olduklarına inanan Oran, meydan çalışmalarını tamamlayarak, Güneşlenme Terasları ile Cumhuriyet Meydanı’nı denizle buluşturdu.

Toplam 1500 metrekare alanda, içerisinde 8 tane Anıt Zeytin Ağacı olan Güneşlenme Teraslarına ahşap koltuklar yerleştirildi. Kompozit deck kaplama yapılan alanda çevre ve peyzaj düzenlemeleri yapıldı. Güneşlenme Terasları ile Cumhuriyet Meydanı’ndan denize girilebilecek. Çeşme Belediye şirketi ÇEŞTUR A.Ş bünyesinde açılan Teras Kafe ile de vatandaşlar Çeşme’de olmanın keyfine varacak.
 
Çeşmemiz’e çok yakıştı
Çeşme Kalesini denizle ve mavi ile buluşturan Oran, “Her şey söz verdiğimiz gibi… Cumhuriyet Meydanı’ndan vatandaşlarımız artık denize girebilecek. Teras Kafe’de 3 liraya çay, 6 liraya kahve içebilecek. Güneşlenme Teraslarımız Çeşmemiz’e çok yakıştı, hayırlı ve uğurlu olsun” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ​İzmir Büyükşehir Belediyesi’nden yangın tatbikatı
Sonraki Haber Başkan Tugay Çatı Bostanlı'yı anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?