ANA SAYFA > İZMİR > Çeşme'de 3. Masal Evi açılıyor

Çeşme'de 3. Masal Evi açılıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çeşme'de 3. Masal Evi açılıyor

Sosyal belediyecilik alanında hayata geçirdiği projelerle fark yaratan Çeşme Belediye Başkanı Oran, Çeşme Belediyesi bünyesindeki üçüncü Masal Evi’ni yakında hizmete açıyor.

Reisdere ve Ovacık’tan sonra üçüncü masal evini Germiyan’da hizmete sokan Oran, Çeşmeli kadınların ekonomik hayata katılması amacıyla faaliyete açılan Masal Evi’nde çocukların da eğitim alacağını söyledi.
 
“Hem eğitim, hem istihdam”
Çeşme’nin her yerine yayılması planan “Masal Evleri hakkında konuşan Oran, “Sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak ‘Masal Ev’lerimizin üçüncüsünü hayata geçiriyoruz. Çocuklar sosyal etkinliklerden faydalanırken, annelerimiz de aile ekonomisine katkı sağlayacak eğitimler alacaklar. Böylece Masal Evler’i hem eğitim hem de istihdama katkı işlevi görecek. Aynı zamanda bu merkezlerimizde gençlerimize de iş imkanı sağlamış olacağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi'nin eğitime desteği sürüyor
Sonraki Haber Güracar: Takım olmayı başardık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?