ANA SAYFA > İZMİR > Çandarlı’da Hıdırellez coşkuyla kutlandı

Çandarlı’da Hıdırellez coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Çandarlı’da Hıdırellez coşkuyla kutlandı

Dikili Belediyesi tarafından Çandarlı’da Geleneksel Hıdırellez Şenliği’ne çok sayıda vatandaş ilgi gösterdi.

Cennet Tepesi Mevkiinde düzenlenen etkinliklerde çocuklar için oyun grupları kurulurken yetişkinlerin de katıldığı Çuval, Yumurta, Halat Çekme yarışları düzenlendi. Vatandaşların piknik de yaptığı alanda Grup Flamingo konser verdi.

7’den 70’e herkesin eğlenceli dolu vakit geçirdiği şenlikte konuşma yapan Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz şu ifadelerde bulundu “Baharın, yeniliklerin habercisi, umutların müjdecisi Hıdırellezi kutluyoruz. Seçim çalışmalarında yeni dönem Çandarlı’nın dönemi olacak demiştim.  Çandarlı’mızda hızlı bir çalışma temposuna girdik. Bu özel günde tüm duaların, dileklerin kabul olmasını diliyor. Daha mutlu, daha huzurlu, daha zengin Türkiye’de daha nice Hıdırellez Bayramları kutlamayı, gelecek günlerde tekrar bir arada olmayı ümit ediyorum.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes semaları rengarenk oldu
Sonraki Haber Efes Selçuk Belediyesi, atalık tohumlardan ürettiği fideleri dağıttı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?