ANA SAYFA > İZMİR > Bucalı çocuklara tiyatro şöleni

Bucalı çocuklara tiyatro şöleni

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bucalı çocuklara tiyatro şöleni

Çocuklara sanat sevgisi aşılamak, empati ve özgüven yeteneklerini geliştirmek için düzenli olarak ücretsiz tiyatro etkinliği düzenleyen Buca Belediyesi, miniklere hafta sonu gerçekleştirilen "Kurbağa Prens Masalı" adındaki çocuk tiyatro oyunu ile unutulmaz anlar yaşattı.

Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen etkinlikte minikler doyasıya eğlendi. Bucalı çocukların yaz tatilinde kaliteli zaman geçirmesini ve eğitimdeki fırsat eşitliğini sağlamayı hedefleyen Buca Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, karne hediyelerine tiyatro gösterimi ile devam etti. İnteraktif olarak gerçekleştirilen oyuna Bucalı minikler yoğun ilgi gösterirken cumartesi ve pazar olmak üzere iki seans olarak gerçekleşen etkinliklerin yaz boyu süreceği belirtildi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Soyer Buca Onat Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi
Sonraki Haber Köy enstitüleri Efes Tarlası Yaşam Köyü'nde konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?