ANA SAYFA > İZMİR > Buca Belediyesi’nden üreticiye fidan desteği

Buca Belediyesi’nden üreticiye fidan desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Buca Belediyesi’nden üreticiye fidan desteği

Buca Belediyesi, tarımsal üretimde çeşitliliği artırmak amacıyla köyler bölgesinde meyve fidanı dağıtımı yaptı.

İzmir’in merkezinde en fazla tarım arazisine sahip Buca’da, verimli toprakları yeniden tarımsal üretime yönlendirmek için çalışmalarını sürdüren Buca Belediyesi, köyler bölgesindeki üreticilere desteğe devam ediyor. Yöre halkını katma değeri yüksek ürünlerle üretime teşvik eden Belediye, Doğancılar, Kırklar, Belenbaşı, Kaynaklar,  Karacağaç mahallelerinde ürün çeşitliliğini artırmak için ayva, Trabzon hurması, şeftali cinsi meyve fidanı dağıttı. Tarımsal üretimin her alanında Buca Belediyesi’nin kendilerine verdiği destekten duydukları mutluluğu dile getiren Bucalı üreticiler,  Başkan Görkem Duman’a çok teşekkür etti.

DESTEĞİMİZ SÜRECEK
Belediye olarak kırsal kalkınmaya büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Görkem Duman, “İzmir’in merkezinde en verimli topraklara sahip ilçede yaşıyoruz. Bu topraklardaki üretimi sürdürmek için çiftçilerimize her türlü desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bayraklı’da Hıdırellez Şenliği
Sonraki Haber Karşıyakalılar karar sürecine dahil edilecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?