ANA SAYFA > İZMİR > Bornova'da ''Okuyan Bir Gelecek''

Bornova'da ''Okuyan Bir Gelecek''

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova'da ''Okuyan Bir Gelecek''

Anne Çocuk Eğitim Vakfı'nın (AÇEV) 4-7 yaş arası çocuklara okuma sevgisi ve alışkanlığı kazandırmayı amaçladığı; "Okuyan Bir Gelecek" projesi, Bornova'da Bornova Belediyesi'nin desteği ile hayat buldu. Bornova'nın bir eğitim kenti olduğuna dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, "Geleceğimiz olan çocuklarımızın eğitimine katkı sağlayacak her türlü projeye destek vermeyi bir görev sayıyoruz. Bu anlamda tüm kurum ve sivil toplum kuruşları ile işbirliği yapmaya hazırız. Bu projeye emek veren herkese çok teşekkür ediyorum." dedi.

Proje kapsamında düzenlenen okuma etkinlikleri Naldöken Kültür Merkezi'nde başladı. Çocukların dil becerilerinin geliştirilmesinin de hedeflendiği çalışmada "Farklı Ama Aynı" adlı kitap okundu. Etkinliğe katılan 25 çocuğa program sonunda kitap hediye edildi.Haftada bir gün, bir saat şeklinde gerçekleşen eğitimlerde AÇEV'in gönüllü uzmanları okuma yapıyor. 6 hafta devam edecek proje kapsamında sırası ile "Tohumun Rüyası", "Öpücük Ne Renktir", "Pezzetino", "Eyvah Kalbim Kırıldı" ve "Vahşi Şeyler" isimli hikaye kitapları okunacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdereli kadınlar hem üretecek hem satacak
Sonraki Haber ''Oğul'' ve ''Türkiye Kayası'' Karşıyaka Sahnesi'nde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?