ANA SAYFA > İZMİR > Bornova Belediyesi’nde bayrak nöbeti

Bornova Belediyesi’nde bayrak nöbeti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bornova Belediyesi’nde bayrak nöbeti

Bornova Belediyesi, İdlib’den gelen acı haberler nedeniyle önümüzdeki günlerde gerçekleştireceği eğlence içerikli etkinlikleri iptal etti. Büyükpark’taki Ana Hizmet Binası’na dev Türk Bayrağı asıldı.

Hain saldırısı sonrası gelen şehit haberlerinin tüm ülkeyi yasa boğduğunu söyleyen Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, “Üzüntü ve acımız kelimelerle anlatılamayacak kadar büyük. Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize sabır ve baş sağlığı, yaralı askerlerimize acil şifalar diliyorum. Belediye olarak konser, gösteri gibi eğlence içerikli tüm etkinliklerimizi iptal ettik. Bu süreçte vatandaşlarımızın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için rutin belediyecilik hizmetlerimiz her zaman olduğu gibi devam edecektir” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Büyükçekmece'de kazandı...
Sonraki Haber Kaliteli Eşofman Takımları

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?