ANA SAYFA > İZMİR > Bergama Belediyesi kar mesaisini sürdürüyor

Bergama Belediyesi kar mesaisini sürdürüyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bergama Belediyesi kar mesaisini sürdürüyor

Bergama Belediyesi ekiplerinin kar ve buzla mücadelesi 7/24 devam ediyor. Bergama’nın yüksek kesimlerinde yer alan kırsal mahallelerde etkili olan kar yağışı sonrası yollarda tuzlama çalışmaları başta olmak üzere iş makineleri ile kar temizliği aralıksız devam ediyor.

Meteorolojik uyarılar doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler 7/24 kar ve buzla mücadele için sahada görev yapıyor. Ekipler can ve sürüş güvenliğini sağlamak için buzlanmalara karşı tuzlama ve temizlik çalışmasını kar yağışının ilk görüldüğü andan itibaren yapıyor. 

Belediye ekiplerinin yoğun kar mesaisinin aralıksız devam ettiğini söyleyen Belediye Başkanı Hakan Koştu, “Ekiplerimiz aşırı yağış ardından buzlanma görülen Tiyelti-Çakırlar yoluna tuzlama gerçekleştirdi. Yuntdağ bölgesinde Bayramcılar, İsmailli ve çevre mahallelerde yol açma ve tuzlama gerçekleştiren ekiplerimiz Göçbeyli bölgesi Kaplan, Çamoba ‘da Berkirler, Tavukçukuru, Rahmanlar’da kar küreme, yol açma ve tuzlama çalışmalarında bulundu. Ekiplerimiz kar yağışının görüleceği bu hafta içerisinde yoğun mesailerine vatandaşlarımızın can ve mal emniyetinin sağlıklı karşılanması açısından aralıksız devam edecekler” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli’de İş Birliği ve Partnerlik Protokolleri imzalandı
Sonraki Haber Kadın emeği ve doğal tarımı buluşturan proje uluslararası arenada

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?