ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’nın ilk kitap kafesi hizmete girdi

Bayraklı’nın ilk kitap kafesi hizmete girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’nın ilk kitap kafesi hizmete girdi

Vatandaşların kitaplara daha kolay ulaşımını sağlamak ve kitap okuma alışkanlığını artırmak için çalışmalarını sürdüren Bayraklı Belediyesi, Değirmen Kafe’yi ‘Kitap Kafe’ olarak yeniden tasarladı.

Bünyesindeki sosyal tesis ve kafeteryaları ‘Kitap Kafe’lere dönüştürmeyi, bu sayede okuma alışkanlığını artırmayı hedefleyen Bayraklı Belediyesi, ilk uygulamasını Değirmen Kafe’de yaptı. Vatandaşların uğrak mekanları arasında bulunan kafenin iç tarafında bulunan kapalı alan Kitap Kafe olarak yeniden tasarlandı. Yüzlerce farklı kitap yerleştirildi ve okuma alanları oluşturuldu. Bayramla birlikte kullanıma sunulan Kitap Kafe, vatandaşların da büyük beğenisini kazandı. Kitap okumaya teşvik etmek amacıyla, Kitap Kafe’yi kullanan vatandaşlara ücretsiz çay hizmeti verileceği belirtildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Sosyal tesislerimizde başlattığımız ‘Kitap Kafe’ çalışmalarıyla okuma alışkanlığını artırmayı ve kitaplara ulaşımı kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Kitapseverleri teşvik etmek adına hayata geçirdiğimiz projemizi Değirmen Kafe’nin ardından, diğer tesislerimizde de bir bir ilçe sakinlerimizin kullanımına sunacağız ve yaygınlaştıracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Soyer: Avrupa’nın ortasında barışı katledenleri asla unutmayacağız
Sonraki Haber Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi hızla yükseliyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?