ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da kurban satış yerleri kurası çekildi

Bayraklı’da kurban satış yerleri kurası çekildi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da kurban satış yerleri kurası çekildi

Bayraklı Belediyesi, Doğançay’daki kurban satış yerlerini bu yıl da kura ile belirledi. Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın göreve gelmesiyle birlikte başlayan uygulama kapsamında zabıta ekipleri denetleyici oldu, satıcılar çadırları hakkaniyetle, şeffaf ve adil şekilde kendileri çekilişle belirledi.

Bayraklı Belediyesi, son yerel seçimlerden bu yana olduğu gibi bu yıl da Doğançay Mahallesi'ndeki kurban satış yerlerini kura ile belirledi. Kura sisteminden memnuniyet duyan satıcılar kura için tüm işlemleri kendi yaparken, zabıta ekipleri gözlemci oldu. Bayraklı Belediyesi Zabıta Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen kura çekimi sonucunda 52'si büyükbaş, 30'u küçükbaş olmak üzere toplam 82 kurban satış çadırından 60’ının tahsisi gerçekleştirilirken, 22 büyükbaş hayvan çadırının başvuruları ise devam ediyor.
 
Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını hızlandıran belediye ekipleri, satış alanında her türlü tedbiri alıyor. Satıcılar için sabit tuvalet ve duş taleplerini geçtiğimiz yıl tamamlayan belediye ekipleri, yolları ve çadırların çatı aralıklarını da genişletti. Yetkililer, su ve elektrik ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için satıcılardan ihtiyaç olmayan durumlarda kullanımlarına dikkat etmelerini istedi. Öte yandan Bayraklı Belediyesi Fen İşleri, Zabıta, Veteriner, Temizlik İşleri Müdürlüklerinden oluşacak ekipler 9 Temmuz’da başlayacak Kurban Bayramı süresi boyunca da alanda görev yapacak.
 
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi son 3 yılda olduğu gibi bu yıl da zabıta ekiplerimizin denetiminde adil ve şeffaf bir şekilde satıcılarımızın kendi yerlerini kura ile belirlediği kurban satış alanlarının tahsisi gerçekleştirildi. Bu uygulama hem satıcılar hem de bizim açımızdan oldukça memnuniyet verici. Herhangi bir tartışma ortamına maruz kalmadan yerler belirleniyor” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Konaklı kadınlar piknikte buluştu
Sonraki Haber Güracar: Bekliyoruz, acele etmiyoruz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?