ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı’da çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor

Bayraklı’da çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı’da çocuklar hem eğleniyor, hem öğreniyor

Öğrencilerini kitap okumaya ve öğrenmeye teşvik etmek için çalışmalar yapan Bayraklı Belediyesinin Ayda Bebek Anaokulu öğrencileri, Değirmen Kafe içindeki Kitap Kafe’yi ziyaret etti.

Okul öncesi eğitim yatırımlarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, eğitim kurumlarında hayata geçirdiği eğitim modeli ile öğrencilerine dersleri yerinde deneyimleyip, öğrenme ve aynı zamanda eğlenme imkanı sunuyor. Meyve ve sebzeleri pazar yerinde, doğa sevgisini ve çevreyi korumayı orman gezilerinde, hayvan sevgisini barınak ziyaretlerinde öğrenen çocuklar, kitap okumanın önemini de Kitap Kafe ziyaretiyle deneyimledi. Bu kapsamda 3-6 yaş arasındaki 30 çocuk Değirmen Kafe’deki kütüphaneyi gezdi. Öğretmenleri çocuklara kütüphaneyi, amacını ve neden ihtiyaç olduğunu anlattı. Eğitim modeli kapsamında verilen uygulamalı eğitimler, velilerde de memnuniyet yarattı. Öğrencilerin, gelişimleri için oldukça önemli olduğu belirtilen gezilerin devam edeceği belirtildi.
 
YERİNDE UYGULAMALI EĞİTİM
Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Geleceğimizin teminatı çocuklarımızı yarınlara en iyi şekilde hazırlamak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eğitim kurumlarımızda hayata geçirdiğimiz Bayraklı Eğitim Modeli ile çocuklarımıza eğlenirken öğrenme imkanı sunuyoruz. Çocuklarımız doğayı, çevreyi, insanı, hayvanı, kitabı yaptıkları gezilerle daha iyi öğreniyor. Bu anlayışla geleceğin başarılı bireylerini yetiştiriyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çiğli Belediyesi, İzmir’de TSE’den kalite belgesi alan ilk belediye oldu
Sonraki Haber Bergama’da Ramazan etkinlikleri başlıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?