ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı Belediyesi'nden kıyafet ve hijyen malzemesi desteği

Bayraklı Belediyesi'nden kıyafet ve hijyen malzemesi desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Belediyesi'nden kıyafet ve hijyen malzemesi desteği

Bayraklı Belediyesi, ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, yakacak, kırtasiye, ev eşyası yardımlarının yanı sıra kıyafet ve hijyen malzemesi desteğinde de bulunarak yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Bayraklı Belediyesi, dar gelirli ihtiyaç sahibi ailelere desteklerini sürdürüyor. Bu kapsamda özellikle soğuk kış aylarında gıdadan, eşyaya, nakdi desteklerden yakacak ve kırtasiye malzemelerine kadar çalışmalarını artıran Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri vatandaşlardan gelen talepler üzerine adreslere giderek ihtiyaç sahiplerine kıyafet ve hijyen malzemesi ulaştırıyor. Son bir haftada bin 150 haneyi ziyaret eden ekipler 250 kişiye kıyafet, 900 aileye de hijyen malzemesi dağıttı. Bayraklı Belediyesinin sosyal desteklerinin yıl boyunca devam edeceği, destek sağlanan hane sayısının 10 bine ulaşacağı belirtildi.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Kış aylarıyla birlikte hızlandırdığımız sosyal yardımlarda, ihtiyaç sahibi her haneye girmeyi, her ailenin eksiklerini tamamlamayı hedefliyoruz. Her yıl binlerce yurttaşımızın temel ihtiyaçlarını karşılıyoruz ve karşılamaya devam edeceğiz. Biz Bayraklı’da büyük bir aileyiz ve iyi günde de kötü günde de ailemizle beraberiz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Namazgâh Hamamı hizmete açıldı
Sonraki Haber Soyer: Bize miras kalan yapıları gün yüzüne çıkarma vakti geldi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?