ANA SAYFA > İZMİR > Bayraklı Belediyesi yaşlı destek hattı kurdu

Bayraklı Belediyesi yaşlı destek hattı kurdu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bayraklı Belediyesi yaşlı destek hattı kurdu

İhtiyaç sahibi vatandaşlara yönelik sosyal destek çalışmalarıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, 65 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitesini artırmak amacıyla anlamlı bir projeye daha imza attı.

Yaşlıların ihtiyaçlarına duyarlılığıyla öne çıkan Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü, 65 yaş ve üzeri vatandaşların hayatını kolaylaştırmak için ”Yaşlı destek hattı” kurdu. Daha önce Sağlık İşleri Müdürlüğü ile evde sağlık hizmetleri Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ile kuaför hizmetleri sunan belediye, şimdi de "Yaşlı Destek Hattı" ile hasta, yatalak ve engelli vatandaşların yanında olmayı sürdürecek. Daha fazla kişiye ulaşmak amacıyla başlanan proje kapsamında, 65 yaş üstü vatandaşlar tek tek telefonla aranacak, istek ve taleplerine hızla yanıt verilecek. Belediye ekipleri, evde sağlık ve kuaför hizmetlerini sürdürürken, sağlık kuruluşları ve diğer resmi kurumlardaki işlemler için ulaşım desteği sağlayacak. Ayrıca, gereken durumlarda evlerin küçük onarımı ve bakımı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılacak. Destek hattından yararlanmak isteyenler, 477 20 00 numaralı telefondan, dahili 2706 ve 2809’u tuşlayarak Bayraklı Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden bilgi alabilecek.

BÜYÜKLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ
Bayraklı Belediye Başkanı İrfan Önal, “Büyüklerimize olan sorumluluğumuzun farkındayız. Bayraklıda aile olmanın bilincini en iyi şekilde hizmete dönüştürme noktasında üzerimize düşeni yapmaya devam ediyoruz. Tecrübeleriyle bize yol gösteren, 65 yaş ve üzeri, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan hasta, yatalak ve engelli vatandaşlarımızı yalnız bırakmıyoruz. İmkanlarımız dahilinde onlara destek olmaya devam ederken, moral ve motivasyonlarını da yüksek tutmak istiyoruz. Sağlık hizmetlerinden ulaşım desteğine kadar her türlü ihtiyaca yönelik çözümler üretiyoruz. Bu projeyle, Bayraklı’daki tüm 65 yaş üstü, kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan, hasta, yatalak ve engelli vatandaşlarımıza sağlıklı ve mutlu bir yaşam sunmak istiyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Aliağa Yolcu İskelesi’nde çalışmalar hızla sürüyor
Sonraki Haber Dirençli bir Kemeraltı için imzalar atıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?