ANA SAYFA > İZMİR > Batur: Konak sizlerle daha güzel

Batur: Konak sizlerle daha güzel

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Batur: Konak sizlerle daha güzel

Konak Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünün düzenlediği, yılsonu etkinliğinde, ilçenin dört bir yanında hizmet veren semt merkezlerindeki kurslara katılan kadınlar bir araya geldi.

Toros Düğün Salonu’nda düzenlenen etkinliğeKonak Belediye Başkanı Abdül Batur, CHP Konak İlçe Başkanı Akın Küçükoğullarından ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı. Etkinlikte kadınlara seslenen Başkan Batur, Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde üreten, güçlü kadınların Konak’ı daha güzel bir yer haline getirdiğini ve Konak Belediyesi’nin gücüne güç kattığını dile getirdi. Yeni yıldan, önce sağlık beklediklerini ifade eden Başkan Batur, “2022’den beklentimiz öncelikle pandemiden kurtulmak, sağlıklı günlere kavuşmak. Çocuklarımızla, torunlarımızla, sevdiklerimizle sıkı sıkı sarılalım; sarılmayı özledik. Bir an evvel sağlık diyorum. Ondan sonra da ekonominin bir an evvel düzelmesi, alım gücünün iyi bir noktaya gelmesini diliyoruz. Semt merkezlerimizdeki tüm kadın kardeşlerimiz burada. Konak, sizlerle daha güzel. Konak Belediyesi, sizlerle daha güzel. Yeni yılın hepinize sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik getirmesini diliyorum. Birlikte, dayanışma içinde, çok daha güzel günlere hep birlikte ulaşmamızı diliyorum” diye konuştu.

Yılın stresini attılar
Konak Belediyesi’nin semt merkezlerinde el sanatları, hobi ve meslek kurslarına katılarak hem üreten hem de sosyalleşen kadınlar, senenin stresini kurs arkadaşlarıyla birlikte attı. Mikrop Hikmet’in sevilen şarkılar eşliğinde sahne aldığı etkinlikte, bir de yılbaşı çekilişi yapıldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çeşme sokakta güzel
Sonraki Haber İzmir’de zabıta ekipleri denetimleri sıklaştırdı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?