ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Tugay'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

Başkan Tugay'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Tugay'ın ilk ziyareti Zübeyde Hanım'a

Kesin olmayan sonuçlara göre İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Dr. Cemil Tugay ilk ziyaretini Atatürk'ün Karşıyakalılara emanet ettiği Zübeyde Hanım'ın mezarına gerçekleştirdi.

Tugay "Bugün Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kıymetli annesi, annemiz Zübeyde Hanım'ı ziyaret ettim. Çünkü bizim mücadeleci ruhumuz, Cumhuriyetimizin kurucusundan emanet. Karanlığa teslim olmadan, O'nun bize gösterdiği aydınlık yolda, kentimiz ve ülkemiz için yorulmadan çalışacağız. Daha iyi bir Türkiye'yi, hep birlikte kuracağız.Zübeyde Annemiz, Mustafa Kemal Atatürk ve kahraman silah arkadaşlarına sonsuz saygılarımla. Ruhları şad olsun." açıklamasında bulundu.

Başkan Tugay, anıt mezar ziyaretinin ardından esnaf gezdi. Yurttaşlar, evlerinin pencere ve balkonlarından el sallayarak, yanına gelip fotoğraf çektirerek tebrik ettiği Tugay’a şu sözleri söyledi: “Tebrik ederim evladım. Yüzümüzü güldürdün. Tebrikler Başkan, pırıl pırıl bir sabaha uyandık. Bugün doğum günümdü. Türkiye bana en güzel hediyeyi verdi. Sabah sabah yolda bir Başkan çıktı karşımıza. Her şey çok güzel olacak” gibi sözlerle tebrik etti. 

Yurttaşların araçlarından korno çalarak tebrik ettiği Başkan Tugay, yaş almış kişilerin ellerinden öpüp, hal hatır sordu.   

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'nın yeni belediye başkanı Yıldız İşçimenler Ünsal oldu
Sonraki Haber Karşıyaka grubunun en fazla gol atan takımı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?