ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Soyer 20. Gençlik Yaz Kampı’nı ziyaret etti

Başkan Soyer 20. Gençlik Yaz Kampı’nı ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Soyer 20. Gençlik Yaz Kampı’nı ziyaret etti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, bu yıl Selçuk ilçesinde “Başka Bir Dünya Mümkün” sloganıyla yapılan 20. Gençlik Yaz Kampı’nı ziyaret etti. Bin 500 gencin katıldığı kampta atölyeleri gezen Başkan Tunç Soyer, gençlerle sohbet etti.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, 31 Temmuz’da başlayan ve 7 Ağustos’ta sona erecek 20. Gençlik Yaz Kampı’nı ziyaret etti. “Başka Bir Dünya Mümkün” sloganıyla İzmir’in Selçuk ilçesinde yapılan yaz kampında atölyeleri ziyaret eden Başkan Soyer, bin 500 gencin katıldığı kampta yapılan çalışmaları inceledi. Atölyelerin dışında konserler, forumlar ve çeşitli aktivitelerin de yer aldığı kampta Başkan Tunç Soyer, gençlerle sohbet ederek görüş ve önerilerini aldı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da Bilge Çınarlar, görme engelliler için okuyor
Sonraki Haber Tarkan konserinin İzmir’e katkısı 100 milyon lira

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?