ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Sengel: Doğa talanına karşı Efes Selçuk yaşama sahip çıkacak

Başkan Sengel: Doğa talanına karşı Efes Selçuk yaşama sahip çıkacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sengel: Doğa talanına karşı Efes Selçuk yaşama sahip çıkacak

Efes Selçuk Belediye Başkanı Filiz Ceritoğlu Sengel açıklama yayınladı. Açıklama şöyle:

"Ülkemizin dört bir yanında kâr hırsıyla sürdürülen doğa katliamlarının son halkası da Gökçealan köyümüz civarında inşa edilmek istenen JES, GES ve endüstriyel sera projeleri oldu.
Tüm dünyanın ekolojik kriz ve felaketlerle boğulduğu bir dönemde, doğal yaşama verdiği telafisiz zararları bilimsel olarak da açık olan endüstriyel enerji ve tarım projelerine izin vermemiz mümkün değildir.
Tarım kenti olan Efes Selçuk’ta doğayla uyumlu bir yaşamı geliştirmek için çalışıyoruz, endüstriyel enerji ve tarım projeleri reddediyoruz.
Başta köylü yurttaşlarımız ve belediyemiz olmak üzere tüm Efes Selçuk, daha önce defalarca yaptığı üzere hep birlikte doğa talanına karşı direnmeye hazırdır. 
Tüm yasal ve toplumsal koşulları değerlendirerek toprağımızı, doğamızı ve geleceğimizi koruyacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.
Efes Selçuk’taki doğal yaşam, şirketlerin kârlarından çok daha değerli ve büyüktür!"
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan İduğ’dan Türk Kızılay’ına destek
Sonraki Haber Bucalı minikler hayallerini dönüştürdü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?