ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Selvitopu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Başkan Selvitopu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Selvitopu Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Türkiye Büyük Millet Meclisi'ndeki makamında ziyaret etti. Başkan Selvitopu, özellikle açıldığı günden bu yana yaklaşık 10 bin çocuğun ziyaret ettiği Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'yle ilgili Genel Başkan'a ayrıntılı bilgi verdi.

Başkan Selvitopu Ankara programı kapsamında ilk olarak TBMM'deki CHP Grup Toplantısı'na katıldı. Daha sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nu Meclis'teki makam odasında ziyaret eden Başkan Selvitopu, buluşmada, CHP Lideri'nin geçen ekim ayında temelini attığı Atatürk Gençlik ve Spor Merkezi inşaatının hızla devam ettiğini söyledi. Başkan Selvitopu, İzmir'in en büyük spor yatırımlarından biri olacak bu merkezi Cumhuriyetimizin 100. yılı olan 2023'te tamamlamayı ve hizmete açmayı hedeflediklerini vurguladı.

Nasreddin Hoca'yı anlattı
Yine Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun aynı tarihte hizmete açtığı Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'ni bugüne kadar 10 bin öğrencinin ziyaret ettiğini söyleyen Başkan Selvitopu, “Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezimiz kentimiz açısından önemli bir boşluğu doldurdu. Yaklaşık 1 ay öncesinden randevu alınır oldu. Çocuklarımızın ve ailelerimizin yakın ilgisi bizleri çok mutlu ediyor” dedi.
Başkan Selvitopu CHP Lideri'ne Nasreddin Hoca Çocuk Kültür Bilim Merkezi'yle ilgili ayrıntılı bilgilerin yer aldığı broşür verdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan Selvitopu’na çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Selvitopu daha sonra CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç, Genel Sekreter Selin Sayek Böke, Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, PM Üyesi Murat Emir, YDK Üyesi Mahir Polat'ı ziyaret etti. Başkan Selvitopu, Genel Sekreter Böke'yi ziyaretinde İzmir milletvekilleri Bedri Serter ve Murat Bakan'la da bir araya geldi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı'daki eğik binaların üçü yıkılmayı bekliyor
Sonraki Haber Kaklıç Sanat Akademisi’nin ilk sergisi açıldı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?