ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Sandal’a ''doğa ve çevre'' teşekkürü

Başkan Sandal’a ''doğa ve çevre'' teşekkürü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Sandal’a ''doğa ve çevre'' teşekkürü

Bu yıl 17’ncisi İzmir’de düzenlenen Küresel Isınma Kurultayı’na katılan Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’a doğaya ve çevreye duyarlı projeleri ile bu konulardaki çalışmalara katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi.

“Daha yaşanabilir kentler için geri dönüşüm olmazsa olmaz” sloganıyla bu yıl 17’ncisi İzmir’de gerçekleşen Küresel Isınma Kurultayı’nda, Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, kurultay komitesi tarafından ödüllendirildi. Başkan Sandal’a geri dönüşüm, temizlik ve doğa temalı projelere duyarlılığından dolayı ‘çevreci belediye başkanı’ olarak teşekkür plaketi verildi. Her yıl iklim krizine karşı farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen etkinlik, Çevre Ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı kapsamında Gaziemir Fuar İzmir’de gerçekleşti.

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Atıkların geri dönüşüme kazandırılması için toplum olarak hepimizin gereken hassasiyeti göstermesi gerekiyor. Gelecek nesillere daha temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak için doğaya ve çevreye duyarlı çalışmalarımızı takdir eden Küresel Isınma Kurultayı Komitesi'ne ve We-Cycle Çevre ve Geri Dönüşüm Teknolojileri Fuarı’nın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karabağlar'da Engelliler Haftası söyleşisi
Sonraki Haber Çiğli-Çaşka Kuzey Makedonya Festivali coşkuyla başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?