ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Oran: Çeşme pahalı algısına son veriyoruz

Başkan Oran: Çeşme pahalı algısına son veriyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Oran: Çeşme pahalı algısına son veriyoruz

Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentin farklı noktalarındaki kafeteryaları vatandaşların hizmetine sunan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, belediye şirketine ait sekizinci tesisi hayata geçirdi. Alaçatı Kafe Çamlık Yol’da Çeşmeliler’in hizmetine girdi.

Tekke Plajı ve Restoranı başta olmak üzere, Meydan Kafe, Seyir Kafe, İskele Kafe  Ilıca Kafe ve Çeşme Kafe’yi geçtiğimiz günlerde vatandaşların kullanımına açan Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran belediye işletmelerine bir yenisini daha ekledi. “Alaçatı Paraçatı” algısına son vermek isteyen Başkan Oran, “2 liraya çay, 5 liraya kahve” içilecek kafeteryaları faaliyete açarak vatandaşların takdirini topladı.
 
Çeşme’de hayat şartlarının çok pahalı olduğunu dile getiren vatandaşlar, Çeşme’yi halkçı belediye ile tanıştıran Başkan Oran’a teşekkür etti. Kentin farklı noktalarındaki kafeteryaları kullandıklarını belirten Çeşmeliler, hizmet kalitesinden son derece memnun olduklarını belirtti.
 
“Çeşme’de her keseye hizmet mümkün!”
Çeşme Belediye Başkanı M. Ekrem Oran, “Çeşme artık pahalı değil. Faaliyete geçirdiğimiz işletmelerimizde vatandaşlarımız uygun fiyata hizmet alabiliyor. Gençlerimize ve kadınlarımıza iş imkanı sağladığımız bu işletmelerin sayısını her geçen gün arttırmaya devam edeceğiz. Çeşme’de her keseye uygun hizmet mümkün. Belediye olarak bu konuda üzerimize düşeni en kaliteli şekilde gerçekleştiriyoruz” dedi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Narlıdere’de sokak sokak Covid-19 denetimi
Sonraki Haber Erboy: Karşıyaka’da herkese şarkı türkü söyleteceğiz…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?