ANA SAYFA > İZMİR > Başkan Kılıç’tan yangın uyarısı: “2 saatlik keyif, 20 yıla mâl olmasın

Başkan Kılıç’tan yangın uyarısı: “2 saatlik keyif, 20 yıla mâl olmasın

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Başkan Kılıç’tan yangın uyarısı: “2 saatlik keyif, 20 yıla mâl olmasın

Kentin yeşil varlığını korumak için her alanda mücadele eden Buca Belediyesi, orman yangınları için de harekete geçti. Kaynaklar bölgesinin İzmir’in akciğerleri konumunda olduğunu ifade eden Başkan Erhan Kılıç, olası bir yangına engel olabilmek için hem sosyal medyada hem de açık havada vatandaşların farkındalık düzeyini arttıracak çalışmalar yaptıklarını söyledi.

Bucalı hemşehrilere de bu konuda çağrıda bulunan Başkan Kılıç, “Orman yangınları konusunda herkesin tetikte olması gerek.  Biz, bir tek ağacın dalı kırılmasın diye büyük mücadeleler veriyoruz. Ancak bir orman yangını binlerce ağacın yok olmasına neden oluyor. Bu anlamda özellikle Kaynaklar bölgemiz sadece Buca için değil, İzmir için çok önemli. Bu alanın korunmasında yine hep birlikte mücadele edeceğiz” diye konuştu. 

Orman yangınlarının yüzde 90’ının insan faktörüyle çıktığına dikkat çeken Kılıç, “Hemşehrilerimizi özellikle Kaynaklar bölgemizdeki ormanlar ve piknik alanları için dikkatli olmaya davet ediyorum. Hafta sonları büyük yoğunluk yaşadığımız bölgelerde bir anlık dikkatsizlik büyük sonuçlar doğurabiliyor. 2 saatlik keyif, 20 yıla mâl olmasın. Çevreye atılan her atık, söndürülmeyen her ateş, her sigara izmariti, yangın riskini arttırıyor. Tüm hemşehrilerimizi duyarlı olmaya, en ufak bir yangın ihtimalinde Alo 177’yi aramaya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK'de yeni Basketbol Şube Başkanı Cem Karas
Sonraki Haber Güzelbahçe’nin direnişine Karşıyaka’dan tam destek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?